Sluiten

Registration

Profile Informations

Login Datas

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen geldig email adres!
Email adres is verplicht!
This email is already registered!
Wachtwoord is verplicht!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Incorrect email adres of wachtwoord

Assortiment

Welkom bij de ONLINE PRODUCTCATALOGUS van MBI De Steenmeesters. U vindt hier ons volledige programma sierbestrating. Maak uw keuze in het linkermenu of zoek uw product naar keuze direct op met het 'vergrootglas'. Wilt u meer weten over MBI? Dan verwijzen wij u graag naar de algemene website van MBI Tuin. Ook vind u op onze algemene site veel sfeer- en inspiratiefoto's.

 

MBI Tuinbrochures 2017

Een tuin is niet af zonder sierbestrating. Zoals de naam al aangeeft, sierbestrating is mooi en functioneel tegelijk. De keuze is uitgebreid en voor iedere wens of levensstijl is er een geschikt type bestrating te vinden in onze collectie. Voor 2017 hebben wij twee verschillende brochures samengesteld. Daarmee is er een duidelijk onderscheid tussen keramische producten, zoals GeoCeramica® en producten met een basis van beton, zoals GeoSteen® en BasicSteen. Het zijn online bladerbrochures, dus ook gemakkelijk op uw smartphone of iPad! Wilt u liever een papieren exemplaar ontvangen, stuur dan een mailtje met uw naam, adres en woonplaats naar infotuin@mbi.nl

Klik op de cover om door de brochure te bladeren!

 

Uitleg collectie

GeoSteen® - MBI is de uitvinder van betonstenen met een hoogwaardige toplaag, die o.a. uit kleurechte, natuurlijke materialen bestaat. Deze betonstenen met hoogwaardige toplaag zijn uitgegroeid tot een aparte categorie met eigen, unieke voordelen. Met een breed programma aan texturen, kleuren en formaten is er altijd een tuintegel te vinden die bij u past.

GeoCeramica® - De combinatie van een keramische tegel op een sterke betonnen drager. Genieten van stijlvol Italiaans keramiek met hoogwaardige eigenschappen, profiteren van de relatief eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betontegel.

Keramiek - MBI vertegenwoordigt een aantal topmerken keramiek op de markt, waaronder RAK, Alcalagres en Mirage. Mirage biedt de meest hoogwaardige keramische tegels van de wereld aan. Niet alleen het Italiaanse design trekt de aandacht, ook de kwalitatieve eigenschappen zijn onderscheidend binnen het aanbod.

BasicSteen - Basicsteen is voorzien van een gepigmenteerde toplaag of van een gepigmenteerde samenstelling. Geschikt voor een kleiner budget met een ideale prijs-/kwaliteitsverhouding.