Rechtstreeks via MBI

Onze economie is veranderd door de COVID19-situatie en hierdoor verschuiven aankopen van offline naar online. Om deze reden kunt u als particulier ook uw offerte aanvraag rechtstreeks plaatsen bij MBI. MBI zorgt ervoor dat uw aanvraag snel en correct afgehandeld wordt door de voor u dichtstbijzijnde dealer. Door deze online service kunnen wij alle lokale dealers optimaal van dienst zijn zonder dat onze dealers hoeven te investeren in een webshop.  

Afhandeling van uw offerteaanvraag

Na het plaatsen van uw aanvraag ontvangt u van ons een bevestiging. Daarna krijgt u van onze dealer een aanbieding van hetgeen u heeft aangevraagd. Gaat u hierop in dan verloopt de rest van de communicatie, zoals het omzetten naar een eventuele order, de betaling en de afhandeling via de dealer. 

Vrachtkosten

Bestratingsmaterialen hebben een bepaald volume en gewicht. Om deze bij u thuis te bezorgen zijn er speciale vrachtauto’s nodig. Onze dealers beschikken hier allen over. Afhankelijk van de bestelde hoeveelheid materialen en uw woonadres kunnen/zullen er transport kosten zijn. Deze zullen door de bezorgende dealer vooraf aan u door worden gegeven.