Consumentenservice

Brochure MBI Collectie

Blader je liever door een brochure voor een overzicht? Dat kan natuurlijk ook! Een gedrukte brochure kun je gratis ophalen bij een dealer bij jou in de buurt. Tijdelijk kun je ook bij ons een brochure aanvragen, dan krijgt je die per post opgestuurd.

Blader online door de GeoCeramica® brochure of de MBI Outdoor Collectie (GeoProArte, GeoSteen, BasicSteen).

Tuininspiratie

Heeft u inspiratie nodig? Bekijk talloze voorbeeldtuinen! Zoek gemakkelijk op product. Vind Tuininspiratie

Instructie video's

Video's die te maken hebben met aanleg van sierbestrating, onderhoud of handige tips om uw keuze te maken vind u hier. Bekijk video's.

Over MBI

MBI is opgericht in 1945 door de heer Anton van der Meijden en tot aan de dag van vandaag nog steeds een familiebedrijf. Verdeeld over vier vestigingen in Nederland produceren wij publieke bestrating, sierbestrating en gevelstenen. MBI heeft een duidelijke missie: een mooiere leefomgeving in kwaliteit, duurzaamheid, kleur en vorm. Onze medewerkers, De Steenmeesters van MBI, maken hierbij het echte verschil. Dit ziet u terug in de mooie en onderscheidende collecties. In deze online webcatalogus treft u onze collectie sierbestrating aan. Meer informatie over onze andere producten en MBI in het algemeen vindt u op onze bedrijfswebsite.

Open onze corporate website MBI De Steenmeesters.


Erkende dealers

U kunt MBI sierbestrating aanschaffen bij een erkende dealer of rechtstreeks bestellen bij uw hovenier. Voor advies en bezichtiging raden wij u aan een erkend dealer te bezoeken. Er is er altijd één in uw buurt aanwezig.

Vind een dealer van MBI Tuintegels kopen


Productinformatie

Weet u nog niet precies welk type sierbestrating het best bij u past? Lees dan onze adviezen voor de keuze van tuinbestrating.

Lees meer over betontegels
Lees meer over klinkers
Lees meer over tuintegels

 


Meer informatie

mbituin.nl is de online webcatalogus van MBI waar u een goed overzicht krijgt van alle producten, kleuren en formaten. Bent u op zoek naar meer informatie zoals verwerking, onderhoud en andere tips en adviezen? Dan kunt u terecht op onze bedrijfswebsite. 

Advies over werking, onderhoud en meer Kennisbank bestrating


Uw vraag aan MBI

MBI verkoopt niet rechtstreeks aan particulieren. U kunt voor advies en meer informatie terecht bij onze erkende dealers. Heeft u een andere vraag voor ons? Gebruik dan onderstaand formulier, dan komt het op de juiste plek in onze organisatie terecht.