Consumentenservice

Brochure MBI Collectie

Blader je liever door een brochure voor een overzicht? Dat kan natuurlijk ook! Een gedrukte brochure kun je gratis ophalen bij een dealer bij jou in de buurt. Tijdelijk kun je ook bij ons een brochure aanvragen, dan krijgt je die per post opgestuurd.

Blader online door de GeoCeramica® brochure of de MBI Outdoor Collectie (GeoProArte, GeoSteen, BasicSteen).

Tuininspiratie

Heb je inspiratie nodig? Bekijk talloze voorbeeldtuinen! Zoek gemakkelijk op product. Vind Tuininspiratie

Instructie video's

Video's die te maken hebben met aanleg van sierbestrating, onderhoud of handige tips om je keuze te maken vind je hier. Bekijk video's.

Over MBI

MBI is opgericht in 1945 door de heer Anton van der Meijden en tot aan de dag van vandaag nog steeds een familiebedrijf. Verdeeld over vijf vestigingen in Nederland produceren wij publieke bestrating, sierbestrating en gevelstenen. MBI heeft een duidelijke missie: een mooiere leefomgeving in kwaliteit, duurzaamheid, kleur en vorm. Onze medewerkers, De Steenmeesters van MBI, maken hierbij het echte verschil. Dit zie je terug in de mooie en onderscheidende collecties. In deze online webcatalogus tref je onze collectie sierbestrating aan. Meer informatie over onze andere producten en MBI in het algemeen vind je op onze bedrijfswebsite.

Open onze corporate website MBI De Steenmeesters.


Erkende dealers

Je kunt MBI sierbestrating aanschaffen bij een erkende dealer of rechtstreeks bestellen bij jouw hovenier. Voor advies en bezichtiging raden wij je aan een erkend dealer te bezoeken. Er is er altijd één in jouw buurt aanwezig.

Vind een dealer van MBI Tuintegels kopen


Productinformatie

Weet je nog niet precies welk type sierbestrating het best bij je past? Lees dan onze adviezen voor de keuze van tuinbestrating.

Lees meer over betontegels
Lees meer over klinkers
Lees meer over tuintegels

 


Meer informatie

mbituin.nl is de online webcatalogus van MBI waar je een goed overzicht krijgt van alle producten, kleuren en formaten. Ben je op zoek naar meer informatie zoals verwerking, onderhoud en andere tips en adviezen? Dan kun je terecht op onze bedrijfswebsite. 

Advies over werking, onderhoud en meer Kennisbank bestrating


Jouw vraag aan MBI

MBI verkoopt niet rechtstreeks aan particulieren. Je kunt voor advies en meer informatie terecht bij onze erkende dealers. Heb je een andere vraag voor ons? Gebruik dan onderstaand formulier, dan komt het op de juiste plek in onze organisatie terecht.

Typ bovenstaande code over.