Consumentenservice

Brochure MBI GeoCollectie

Bladert u liever door een brochure voor een overzicht? Dat kan natuurlijk ook! Een gedrukte brochure kunt u gratis ophalen bij een dealer bij u in de buurt.

Online versie van de GeoCollectie.

Elke week in Eigen Huis & Tuin

Heeft u een aflevering van Eigen Huis & Tuin gezien en wilt u weten welke MBI tuintegels hier verwerkt zijn?

Overzicht Eigen Huis & Tuin projecten


Over MBI

MBI is opgericht in 1945 door de heer Anton van der Meijden en tot aan de dag van vandaag nog steeds een familiebedrijf. Verdeeld over vier vestigingen in Nederland produceren wij publieke bestrating, sierbestrating en gevelstenen. MBI heeft een duidelijke missie: een mooiere leefomgeving in kwaliteit, duurzaamheid, kleur en vorm. Onze medewerkers, De Steenmeesters van MBI, maken hierbij het echte verschil. Dit ziet u terug in de mooie en onderscheidende collecties. In deze online catalogus treft u onze collectie sierbestrating aan. Meer informatie over onze andere producten en MBI in het algemeen vindt u op onze bedrijfswebsite.

Corporate website MBI.


Erkende dealers

U kunt MBI sierbestrating aanschaffen bij een erkende dealer of rechtstreeks bestellen bij uw hovenier. Voor advies en bezichtiging raden wij u aan een erkend dealer te bezoeken. Er is er altijd één in uw buurt aanwezig.

Vind uw dealer


Meer informatie

mbituin.nl is de online catalogus van MBI waar u een goed overzicht krijgt van alle producten, kleuren en formaten. Bent u op zoek naar meer informatie zoals verwerking, onderhoud en andere tips en adviezen? Dan kunt u terecht op onze bedrijfswebsite.

Algemene informatie over sierbestrating


Uw vraag aan MBI

MBI verkoopt niet rechtstreeks aan particulieren. U kunt voor advies en meer informatie terecht bij onze erkende dealers. Heeft u een andere vraag voor ons? Gebruik dan onderstaand formulier, dan komt het op de juiste plek in onze organisatie terecht.