Tuintegels kopen bij een erkende MBI dealer

Vul een plaatsnaam in om te beginnen met het zoeken van dealers

Veilig tuintegels uitzoeken en kopen

De Nederlandse regering heeft, geheel terecht, verregaande maatregelen genomen om het corona-virus zoveel mogelijk in te dammen. Het is onze verantwoordelijkheid én die van onze dealers om hieraan medewerking te verlenen. Laten wij samen voorkomen dat het virus zo min mogelijk verspreid kan worden.Onze dealers volgen allen de richtlijnen van het RIVM. Dank u wel voor uw medewerking!

Erkende dealers

U kunt onze sierbestrating op veel plaatsen kopen. Er is altijd een erkende dealer bij u in de buurt. Ook kunt u onze tuintegels rechtstreeks bij uw hovenier bestellen. Let erop dat u hierbij de originele producten geleverd krijgt, zoals vermeld in onze brochure. De verpakkingen zijn altijd duidelijk herkenbaar van MBI en gelabeld met de juiste productnamen. Zo weet u zeker dat u de MBI kwaliteit geleverd krijgt.

Showtuinen en advies over tuintegels

Voor het beste beeld kunt u één van onze dealers bezoeken voor een bezichtiging. Op onderstaande landkaart kunt u een erkende dealer bij u in de buurt vinden. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij onze dealers voor u geclassificeerd. Zo kunt u gericht uw keuze maken voor uw bezoek.

Onze Ambassadeurs hebben zich volledig gespecialiseerd in MBI sierbestrating. Hier worden de nieuwste producten als eerste gepresenteerd en is zeer hoge mate van kennis aanwezig van al onze producten. Van onze Ambassadeurs mag u de hoogste service en kennisniveau verwachten. MBI Ambassadeurs zijn altijd 5 sterren dealers.
Bij onze 5-sterren dealers is nagenoeg de gehele MBI collectie te bezichtigen en deze dealers beschikken altijd over een zeer ruime en sfeervolle showtuin.
Bij onze 3-sterren dealers wordt u ook uitstekend geholpen maar is een kleiner gedeelte van onze collectie te bezichtigen. Uiteraard is alle sierbestrating uit onze collectie hier te bestellen.
Onze 2-sterren dealers hebben een kleinere MBI collectie in hun showtuin.  Uiteraard is alle sierbestrating uit onze collectie hier te bestellen. (In geval van een bouwmaterialen vakhandel is sierbestrating een bijproduct.) 
MBI 5 stars
MBI Dealers
U kunt onze sierbestrating op veel plaatsen kopen. Er is altijd een erkende dealer bij u in de buurt.
Categorie
extra info

Tuintegels kopen?

MBI is Nederlands grootste producent van (sier)bestrating, waaronder tuintegels. MBI is niet ingericht op kleindistributie, vandaar dat wij samenwerken met erkende dealers waar u al onze producten kunt kopen. Maar misschien nog belangrijker, u kunt hier ook onze sierbestrating zien en voelen in de mooie showtuinen. Online kopen van tuintegels zonder het product in het echt gezien te hebben raden wij eigenlijk af. Dit omdat fotomateriaal altijd afwijkt van het echte beeld. De prijzen van onze tuintegels vindt u wel in deze webcatalogus. Zo kunt u zich in ieder geval vast goed oriënteren binnen uw beschikbare budget.