Kopen bij een erkende MBI dealer

Vul een plaatsnaam in om te beginnen met het zoeken van tuin- of bouwdealers. Om jezelf alvast te oriënteren op sierbestrating, kun je bij ons (kosteloos) de tuinbrochure aanvragen. Deze ontvang je vervolgens zo snel mogelijk bij jou op de deurmat. Ben je op zoek naar gevelstenen? Zoek hier ook een Steenhandelaar Bouw bij jou in de buurt! Om de verschillende soorten dealers te herkennen, zie de legenda onder de kaart.

Erkende dealers

Je kunt onze sierbestrating op veel plaatsen kopen. Er is altijd een erkende dealer bij jou in de buurt. Ook kun je onze tuintegels rechtstreeks bij jouw hovenier bestellen. Let erop dat je hierbij de originele producten geleverd krijgt, zoals vermeld in onze brochure. De verpakkingen zijn altijd duidelijk herkenbaar van MBI en gelabeld met de juiste productnamen. Zo weet je zeker dat je de MBI kwaliteit geleverd krijgt.

Showtuinen en advies over tuintegels

Voor het beste beeld kun je één van onze dealers bezoeken voor een bezichtiging. Op bovenstaande landkaart kun je een erkende dealer bij jou in de buurt vinden. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij onze dealers voor jou geclassificeerd. Zo kun je gericht je keuze maken voor jouw bezoek.

GeoCeramica® Centrum

Bij een GeoCeramica® Centrum vind je meer dan 1.000m2 inspiratie en zijn nagenoeg alle designs van GeoCeramica® in de showtuin verwerkt. Hier weet je altijd zeker dat je de hele collectie uit onze tuinbrochure kunt bezichtigen. Een GeoCeramica® Centrum is Ambassadeur 5 sterren dealer


MBI Specialty Store

MBI Specialty Stores zijn gespecialiseerd in een bepaald product of dienst. Dit betekent dat je een uitmuntende presentatie en service mag verwachten met betrekking tot de genoemde collectie. Specialty stores zijn altijd 5 sterren dealers.


MBI Ambassadeur

Onze Ambassadeurs hebben zich volledig gespecialiseerd in MBI sierbestrating. Hier worden de nieuwste producten als eerste gepresenteerd en is zeer hoge mate van kennis aanwezig van al onze producten. Van onze Ambassadeurs mag je de hoogste service en kennisniveau verwachten. MBI Ambassadeurs zijn altijd 5 sterren dealers.


MBI 5-sterren dealer

Bij onze 5-sterren dealers is nagenoeg de gehele MBI collectie te bezichtigen en deze dealers beschikken altijd over een zeer ruime en sfeervolle showtuin.


MBI 3-sterren dealer

Bij onze 3-sterren dealers word je ook uitstekend geholpen maar is een kleiner gedeelte van onze collectie te bezichtigen. Uiteraard is alle sierbestrating uit onze collectie hier te bestellen.


MBI 2-sterren dealer

Onze 2-sterren dealers hebben een kleinere MBI collectie in hun showtuin. Uiteraard is alle sierbestrating uit onze collectie hier te bestellen. (In geval van een bouwmaterialen vakhandel is sierbestrating een bijproduct.) 

Steenhandel Bouw

Bij onze steenspecialisten kun je terecht voor geveloplossingen zoals GeoStylistix. Uiteraard zijn alle gevelstenen uit onze collectie hier te bestellen. Let op: hier zijn geen tuintegels te bezichtigen.

MBI 5 stars
MBI Dealers
Je kunt onze sierbestrating op veel plaatsen kopen. Er is altijd een erkende dealer bij jouw in de buurt.
Categorie
extra info

Tuintegels kopen?

MBI is Nederlands grootste producent van (sier)bestrating, waaronder tuintegels. MBI is niet ingericht op kleindistributie, vandaar dat wij samenwerken met erkende dealers waar je al onze producten kunt kopen. Maar misschien nog belangrijker, je kunt hier ook onze sierbestrating zien en voelen in de mooie showtuinen. Online kopen van tuintegels zonder het product in het echt gezien te hebben raden wij eigenlijk af. Dit omdat fotomateriaal altijd afwijkt van het echte beeld. De prijzen van onze tuintegels vind je wel in deze webcatalogus. Zo kun je jezelf in ieder geval vast goed oriënteren binnen jouw beschikbare budget.