• Fabrikant
 • Serie
  • Toon meer
  • Toon minder
 • Afmeting
 • Nuancering
 • Stijl
 • Krasvastheid
 • Kleurvastheid
 • Vlekbestendigheid
 • Onderhoudsvriendelijk

GeoCeramica®

Een baanbrekende ontwikkeling binnen sierbestrating is de combinatie van keramiek en beton in één tegel. GeoCeramica® is een hoogwaardige keramische tegel gecombineerd met de relatief eenvoudige en goedkope verwerkingskosten van betontegels. Door de keramische tegel die onlosmakelijk verbonden is met een water doorvoerende onderlaag kun je deze sierbestrating makkelijk plaatsen in jouw tuin. Deze tuintegel is onderhoudsarm, gebruiksvriendelijk en geschikt voor elke ondergrond. Hierdoor wordt de tegel het beste van twee werelden genoemd, genieten van een stijlvolle Italiaanse keramische tegel tijdens alle weersomstandigheden.

GeoCeramica® is al jaren een trend in tuinontwerp en behoort anno 2023 tot de meest verkochte tegels. Deze tegels zijn krasbestendig, kleurvast en behouden hun stijlvolle uitstraling. Het onderhoud is eenvoudig. Met GeoCeramica® geniet je van de voordelen van keramische tegels zonder zorgen over slijtage of verkleuring.

GeoCeramica® is de perfecte oplossing wanneer jij een keramische tuintegel wilt. Of je nu op zoek bent naar natuursteen, hout, metaal, beton/cement of decoratieve ontwerpen, met GeoCeramica® zijn de designmogelijkheden eindeloos. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, variërend van 60x60 tot 100x100 centimeter, en zelfs grotere formaten zoals 120x30 centimeter. Bovendien bieden we ook extra dikke tegels aan die perfect passen in jouw oprit. GeoCeramica® is de oplossing om jouw tuin compleet te maken met. 

De voordelen van hoogwaardig keramiek gecombineerd met de voordelen van Stabikorn®.
GeoCeramica® is bekroond met een RedDot-Design Award.

Over GeoCeramica®

Keramiek tegels van 4cm dik

GeoCeramica® is een revolutionaire buitentegel met een toplaag van keramiek. De toplaag is onlosmakelijk verbonden met een betonnen onderlaag. De tegels binnen dit assortiment komen het meeste voor in 4cm dik voor terras, maar zijn ook beschikbaar in 6cm dik voor de oprit of 8cm voor toepassing in de openbare ruimte.  

Keuze uit meer dan 200 designs

GeoCeramica® omvat vele series keramiek met meer dan 200 verschillende kleuren waar je uit kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een plankformaat in 120x30cm voor een natuurlijk terras met houtlook. Of ga voor een leisteen, quartz- of granietlook voor een levende tuin. Nauwelijks te onderscheiden van natuursteen tegels, met alle praktische voordelen van keramiek. Met GeoCeramica® heb je een zorgeloos terras.

Aanleg GeoCeramica®

Ten opzichte van traditionele keramische tegels, is GeoCeramica® eenvoudig in aanleg. De tegels zijn direct te leggen in een zandbed. Bekijk onderstaande video. Voor meer informatie over aanleg van keramiek kun je terecht op www.mbi.nl.