Offerteaanvraag via MBI

Onze economie is veranderd door de COVID19-situatie en hierdoor verschuiven aankopen en dienstverlening steeds meer naar online. Om deze reden kunt u als particulier ook uw offerte aanvragen via MBI. MBI zorgt ervoor dat uw aanvraag snel en correct afgehandeld wordt door de voor u dichtstbijzijnde dealer. 

Afhandeling van uw offerteaanvraag

Na het aanvragen van uw offerte ontvangt u van ons een bevestiging. Daarna krijgt u van onze dealer een aanbieding van hetgeen u heeft aangevraagd. Gaat u hierop in dan verloopt de rest van de communicatie, zoals het omzetten naar een eventuele order, de betaling en de afhandeling via deze MBI dealer. 

Vrachtkosten

Op onze site treft u de adviesprijzen aan van het product. Bestratingsmaterialen hebben een bepaald volume en gewicht. Om deze bij u thuis te bezorgen zijn er speciale vrachtauto’s nodig. Onze dealers beschikken hier allen over. Afhankelijk van de bestelde hoeveelheid materialen en uw woonadres kunnen/zullen er transportkosten in rekening worden gebracht. Deze zullen door de bezorgende dealer in de offerte worden opgenomen.