Offerteaanvraag via MBI

Onze economie is veranderd door de COVID19-situatie en hierdoor verschuiven aankopen en dienstverlening steeds meer naar online. Om deze reden kun je als particulier ook jouw offerte aanvragen via MBI. MBI zorgt ervoor dat jouw aanvraag snel en correct afgehandeld wordt door de voor jou dichtstbijzijnde dealer. 

Afhandeling van jouw offerteaanvraag

Na het aanvragen van jouw offerte ontvang je van ons een bevestiging. Daarna krijg je van onze dealer een aanbieding van hetgeen dat je hebt aangevraagd. Ga je hierop in dan verloopt de rest van de communicatie, zoals het omzetten naar een eventuele order, de betaling en de afhandeling via deze MBI dealer. 

Vrachtkosten

Op onze site tref je de adviesprijzen aan van het product. Bestratingsmaterialen hebben een bepaald volume en gewicht. Om deze bij jou thuis te bezorgen zijn er speciale vrachtauto’s nodig. Onze dealers beschikken hier allen over. Afhankelijk van de bestelde hoeveelheid materialen en jouw woonadres kunnen/zullen er transportkosten in rekening worden gebracht. Deze zullen door de bezorgende dealer in de offerte worden opgenomen.