• Serie
    • Toon meer
    • Toon minder
Niet zeker welke steen het beste bij u past?
Met onderstaande keuzehulp kunt u een snelle selectie maken op basis van kleur, uitstraling en formaat van de tegel. Maak uw keuze en klik op toon resultaten. Geen resultaat? Gebruik dan het uitgebreide filter aan de linkerkant.
  • Serie
 

 

Keramische tegels 4 cm dik

GeoCeramica® is een revolutionaire buitentegel met keramische toplaag. De toplaag is onlosmakelijk verbonden met een betonnen onderlaag. De tegels binnen dit assortiment komen het meeste voor in 4 cm dik voor terras, maar zijn ook beschikbaar in 6 cm dik voor de oprit of 8 cm voor toepassing in de openbare ruimte.  

Keuze uit 116 designs

GeoCeramica® omvat 35 series met maarliefst 116 verschillende kleuren waar u uit kunt kiezen. Kies voor een keramisch parket in 120x30 formaat voor een natuurlijk terras met houtlook. Of ga voor een leisteen, quartz of graniet look voor een levende tuin – nauwelijks te onderscheiden van natuursteen tegels, met alle praktische voordelen van keramiek. 

Aanleg GeoCeramica®

Ten opzichte van traditionele keramische tegels, is GeoCeramica® eenvoudig in aanleg. De tegels zijn direct te leggen in een zandbed.

Voor tuininspiratie of advies over de onderhoud van uw keramisch terras kunt u terecht op www.mbi.nl.